Елена се сдоби със своя официална страница в глобалния свят на Facebook. Чрез нея певицата ще комуникира със своите почитатели и ще следи техните отзиви и мнения. Елена обещава да следи отблизо какво се случва в страницата и очаква активност от верните й почитатели. В профила ще се вписват всички по-важни новини и събития около кариерата на певицата. Феновете ще могат да слушат и гледат онлайн песните и клиповете й. В раздела за дискусии пък ще се обсъждат различни теми около Елена, които тя ще следи с интерес. Можете да се присъедините към феновете на Елена като проследите Facebook-линка по-горе.
--------------------
Ума ми не, не, не дава, а сърцето полудява... Казвам си "НЕДЕЙ", а пък го правя.
Group: Moderators
Member No.: 44
Елена има сигурно най-поддържаната и добре направена страница във Фейсбука - както и самият ни сайт елена-зоун, така и там - всичко е идеално, има песните, клиповете, снимки, информации - да не кажа, че иманно там за 1 път излезе новината за Турнето 2009*
Значи това е нейната "Официална фен страница" или по-ясно е на английски: Facebook Fan Page. Поддържам я аз, но точно преди няколко дни Елена остави своето послание към феновете. Тя редовно чете коментарите, които оставяте.
Мога да обобщя, че това е лично нейната страница за фенове.
--------------------
Ума ми не, не, не дава, а сърцето полудява... Казвам си "НЕДЕЙ", а пък го правя.