Navigation

Reply to this topicStart new topic
> 2 ГОДИНИ ELENA-ZONE.COM, Happy Birthday :)))
V
m@rgoto
post Oct 16 2009, 10:20 AM
Post #1

Advanced Member

Group: Root Admin
Member No.: 4

Преди точно 2 години на 16ти октомври за първи път стартира официалният сайт на Елена. За този период от време с помощта на много хора този сайт се превърна в един от смея да кажа най-добрите на поп-фолк изпълнител.

Не знам какво да кажа, освен че през първата година моято лична стратегия беше да наложа сайта, като водещо средище на всичко, което се случва около Елена. През втората година, която мина, целта ми беше винаги първи вие, посетителите му, да научавате всичко ново. Постигнахме го заедно, и сега продължаваме... smile.gif

Искам да благодаря на някои хора:

На Виктор, първо, без който този сайт нямаше да съществува в мрежата. На Ачо за уникалния дизайн, който наложи сайта и не сме сменяли 2 години (освен малки освежавания), но скоро и това ще се промени. На Ивка Колева, която се притичва на помощ при всеки един проблем, който не мога да реша сама. На Инка, Ели и всички останали, които посещават този форум, и помагат с каквото могат за сайта - графики, сканове на списания и т.н. На Жоро - за подкрепата. Благодаря и на всички, които ми пращат по е-мейла писма с отзиви за сайта, снимки и други материали.

Благодаря и на медиите - Сигнал+, Нов Фолк и Планета, които зачитат този сайт и се съобразяват с него.

Няма да представям никакви статистики. Те нарастнаха тройно от миналогодишните, което е сигурен показател за невероятен успех.

--------------------
Ума ми не, не, не дава, а сърцето полудява...
Казвам си "НЕДЕЙ", а пък го правя.

Go to the top of the page

+Quote Post
sun.flower
post Oct 17 2009, 12:56 PM
Post #2

Advanced Member
Group Icon

Group: Moderators
From: Габрово!
Member No.: 48

sun.gif
УАУ! Две години.
Още помня миналата година като смени логото на сайта, Марги.

Честно.. не знам откога съм регистрирана в форума. Година и половина някъде, но помня кой ми го препоръча и досега го посещавам.
Елена заслужава сайт и форум като този.
Мога да кажа с ръка на сърцето, че това е най-добрия сайт за поп-фолк звезда създаван някога. Обновява се почти всекидневно, нови снимки и новини можеш да намериш винаги.
Просто.. elena-zone rulzz love.gif

--------------------

+Quote Post
wild pain
post Oct 21 2009, 07:27 AM
Post #3

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 51

Хеах, честити две годинкии!!
Благодаря ти Марги, че си се нарамила с тежката задача да поддържаш сайта, защото последната година и половдина има страшно много неща около Елена.
Без теб нямаше да има и този интерес, всяка новина предизвиква внимание и се нашумява!
Няма да скрия, че и благодарение на сайта ми се подсили супер много интереса към Елена.
Дори да няма постоянно нови неща, аз все пак всеки ден по няколко пъти проверявам сайта, галерията и форума. Стана ми като навик, като наркотик.
Не съм почитателка на Елена от самото начало. Зарибих се по нея, ако може така да се каже, по време на "Първата, последната". И преди това знаех коя е, но не бях добре запозната и не се интересувах особено много.

Благодарение на този сайт и тези 2 години (без няколко месеца) се пристрастих към творчеството и към самата Елена.

Мерси, че съм спомената и аз, това си е голямо признание, въпреки че помощта ми е нищожна.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

--------------------

♥ latastic ♥

+Quote Post
sun.flower
post Oct 21 2009, 01:10 PM
Post #4

Advanced Member
Group Icon

QUOTE (m@rgoto @ Oct 16 2009, 10:20 AM) *
На Ачо за уникалния дизайн, който наложи сайта и не сме сменяли 2 години (освен малки освежавания), но скоро и това ще се промени.

Нов дизайн ли да очакваме? happy.GIF

--------------------

+Quote Post
m@rgoto
post Oct 21 2009, 01:28 PM
Post #5

Advanced Member

Group: Root Admin
Member No.: 4

QUOTE (sun.flower @ Oct 21 2009, 01:10 PM) *
Нов дизайн ли да очакваме? happy.GIF

Съвсем нормално е и такова нещо да се случи.

--------------------
Ума ми не, не, не дава, а сърцето полудява...
Казвам си "НЕДЕЙ", а пък го правя.

+Quote Post
sun.flower
post Oct 22 2009, 10:51 AM
Post #6

Advanced Member
Group Icon

QUOTE (m@rgoto @ Oct 21 2009, 01:28 PM) *
Съвсем нормално е и такова нещо да се случи.

Дано се случи по-скоро laugh.gif

--------------------

+Quote Post
fearless`
post Nov 12 2009, 09:10 PM
Post #7

Administrator
*

From: Видин
Member No.: 1

Честито! Първо искам да кажа едно голямо БРАВО на Марги за всичките услия, които е положила за този сайт и за това, че тя буквално изучи страшно много неща за много малко време почти сама.
След това поздравявам за идеята за новия дизайн. Хубаво би било сайта да придобие малко по професионален вид. Тъй като предполагам, че Ачо отново ще работи по дизайна съм сигурен, че той ще съомее да съчетае различното и оригиналното с професионалното.

+Quote Post
jujka
post Feb 18 2010, 04:39 PM
Post #8

Newbie
*

Member No.: 103

Chestito,pozdravqvam celiq ekip na tozi prekrasen sait.I pojelavam na saita oshte poveche da se razviva.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version
Skin by IPB Customize
Time is now: 6th September 2010 - 08:36 PM